360° Smart Solskjerming

Komfort, effektivitet og sikkerhet: Silent Gliss-systemer kan enkelt integreres i alle standard bygningsautomatiseringsmiljøer for smarte bygninger, enten det er i offentlige- eller private miljøer.

Vi har over 60 års erfaring med motoriserte solskjermingssystemer. Vi tilbyr alt fra kablet, intelligent fullintegrasjon til en app-løsning og plug-and-play - vi har en styringsløsning for alle behov.
 

Med nye smartkomponenter og smartmotorer kan våre innvendige solskjermingssystemer nå integreres fullt ut i et moderne bygningsstyringssystem, noe som sikrer toveiskommunikasjon mellom de ulike tekniske installasjonene i en bygning.
 

Bedre komfort med Smart
Intelligent innvendig solskjerming gjør det mulig å tilpasse lysinnslipp og romtemperatur nøyaktig til personlige preferanser, noe som øker komforten i boligen og på arbeidsplassen. 
 

Økt effektivitet med Smart
Sensorteknologi brukes til å utnytte energien mer effektivt ved å justere romtemperaturen automatisk. Silent Gliss smarte solskjermingssystemer bidrar vesentlig til dette. 
 

Bedre sikkerhet med Smart
Våre solskjermingssystemer, som er fullt integrert i bygningsstyringssystemet, gir sammen med innvendig belysning, alarm- og underholdningssystemer et betydelig bidrag til sikkerheten. Privatlivet beskyttes eller tilstedeværelse simuleres.
 

360° smart solskjerming fra Silent Gliss gir komfort, effektivitet og sikkerhet.