Fleksibel mørklegging, enkel montering

Dim-out – mørkleggende rullegardinsystem fra Silent Gliss

Perfekt lysavskjerming på jobb

I konferanserom og på arbeidsplasser, er det nødvendig med en fleksibel styring av lysforholdene.  Dim-out systemene fra Silent Gliss er den fullkomne løsningen for å mørklegge rom. Sideprofiler og glidelåsteknologi holder tekstilet stramt,  kombinert med børstekanal skapes det perfekte mørket. Systemet er enkelt å bruke og finnes med manuell eller motorisert drift.


Enkel å installere

Enkel montering. Profilene festes direkte på veggen eller i taket.


Tilbys i tre størrelser

Systemet har tre standardstørrelser, Small, Medium og Large, som passer de fleste vinduer. Profilene er pulverlakkert i svart eller hvitt.


Perfekt tilpasning i perfekt posisjon

Den unike glidelåsteknikken klikk/zip sikrer en jevn bevegelse. Tekstilet holdes perfekt spent til enhver tid. Sideprofilene gir perfekt plassering foran vinduer eller andre glasspartier.  Med enkel montering og installasjon holdes installasjonskostnadene nede.


Mørklegg med et tastetrykk

Mørkleggingssystemene finnes manuelle eller motoriserte. Motoren styres av fjernkontroll, eller via mobilappen Silent Gliss Move. Med mobilappen kan du automatisk mørklegge et rom på et bestemt tidspunkt. Eller forhåndsprogrammer systemet for et kommende arrangement!


Toppsjiktet og skreddersydd

Mørkleggingssystemet  målbestilles i et utvalg av kvalitetstekstiler fra Silent Gliss sortimentet.