Folder har aldri vært mer effektfulle

Mye mer enn bare solbeskyttelse

Perfekt beskyttelse mot innsyn og blending, godt inneklima, enkel betjening og tidløs estetikk: Silent Gliss presenterer den nye plissé-/DUETTE®-kolleksjonen med 47 typer stoffer i mer enn 270 forskjellige farger.

Alltid i perfekt form
Ikke bare for arbeidsplassen og hjemmekontoret: Fordelene med de individuelt tilpassede og skreddersydde plissé- og bikubestrukturgardinene fra Silent Gliss vises spesielt på bad, kjøkken, stue og soverom.

Det spiller ingen rolle om det er vanlige firkantede vinduer eller spesialformer, takluker, overlys eller vinterhager - montering med en hellingsvinkel på inntil 90° er mulig. Systemer med sideføring kan fritt forskyves både opp og ned.

Valgets kvaler
Med maksimal fleksibilitet sørger plissésystemene for den beste løsningen og et perfekt utseende. Med stoffer i tre forskjellige transparensklasser oppnår man nøyaktig riktig lyskontroll som enkelt styres med et tastetrykk eller for hånd.

Enkel montering: klemmes inn eller skrus fast - eller den nye modellen som limes fast. En annen fordel er de smuss- og fuktighetsavvisende plisséstoffene som ikke reagerer på insektspor og alkaliske stoffer.

Bikubeform for inneklima og akustikk 
Luftpolstrene til DUETTE®-bikubeplissér sørger for en dokumentert energistyring i rommet, både sommer og vinter. I tillegg kan man både høre og merke at bikubekamrene forbedrer rommets akustikk.

Stoffenes forskjellige transparens gjør det mulig å formørke soverom eller sørge for et spesielt mykt og jevnt lysinnfall. Fremfor gir de effektiv refleksbeskyttelse på arbeidsplass med dataskjerm.