Den stille revolusjonen

”The sound of Silence” av Silent Track

Stillheten ble nå ennå stillere med det nye Silent Track-sortimentet. Resolutt arkitektoniske, spesialdesignede skinner kombinert med unike to-komponentglidere (2C) fører til det laveste lydnivå noen sinne.


Visuelt og lydmessig setter Silent Track en ny standard for hvordan gardinskinner skal utformes, for å tilfredsstille arkitekter, interiørarkitekter og sluttbrukere, uten å gå på kompromiss med lyd eller holdbarhet.
 

Til minste detalj – to-komponentsteknikk (2C)

De unike 2C-gliderene og rullegliderne (under patentsøknad) i kombinasjon med en unik overflatebehandling av våre skinner, gjør at gardinsystemene beveges smidig og stille. Våre to-komponentglidere lages av et hardere materiale som garanterer stabilitet, med en myk «fylling» som demper lyden. Sluttresultatet er en enestående stillhet.


"The Funnel" - Trakten

En ny skinne som tiltrekker seg oppmerksomhet i et hvert rom. Den elegante traktformede profilen er symmetrisk, og passer derfor å bruke som romdeler. The Funnel har vår utprøvde «click & fit» mekanisme som gjør den enkel å montere.
 

Forskjellige skinner for forskjellig smak

Systemene er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser (S, M og L) med skinneprofiler i flere forskjellige former – kvadratiske, ovale, rektangulære, runde og traktformet. De leveres i et utvalg farger for å passe inn uansett rommets design, og skape en designdetalj med både form og funksjon.