Kolleksjonen – stoffer for alle behov

Bolig- og arbeidsrom står overfor behov og krav som er i kontinuerlig og stadig raskere endring. Silent Gliss er en ledende komplettleverandør av innendørs mørkleggingsløsninger, og presenterer sin nye kolleksjon bestående av tidløse stoffer med høy funksjonalitet. Her ble det tatt spesielt hensyn til emnene grønne bygninger, helsetjenester, akustikk og lys- og energistyring. Resultatet er et funksjonelt stoffsortiment i 42 stoffkvaliteter med mer enn 380 fargevariasjoner og sertifiseringer for brannvern, akustikk og bærekraft.

 

Stoffene fra det eksklusive merket Colorama, som produseres av Original Trevira CS-garn og bare er tilgjengelig hos Silent Gliss, ble utvidet fra fem til tolv kvaliteter. Spesielle variasjoner som Acoustic eller Acoustic Multicolor muliggjør svært god akustisk effektivitet i forhold til gjennomsiktighet. Når det kommer til resirkulering, setter Silent Gliss et annet eksempel på å spare råvarer med Colorama Eco som er laget av behandlet Trevira-produksjonsavfall. Virus og bakterier drepes i stor grad ved vask på minst 60 grader, og derfor kan de fleste av kolleksjonens stoffer vaskes ved 60 eller 72 grader. Hos Colorama Bioactive forblir den antibakteriell funksjonen, som er påkrevd i helsesektoren, permanent Stoffet Valere med sine smussavstøtende, bakteriostatisk og soppdrepende egenskaper er perfekt til bruk i klinikker og våtrom.

 

Et annet, unikt tekstil er Atracor, som i stor grad reduserer overføring ved sterk lysinnvirkning, siden stoffargen formørkes automatisk ved hjelp av det svarte kjernegarnet. Versascreen har fire forskjellige åpningsfaktorer for optimal lysstyring.

 

Colorama Multicolour overbeviser i bomiljøer med et flerfarget garn basert på Trevira CS. Polyflax laget av et spesialutviklet polyesterstoff har den trendy linlooken. Colorama Dimout og Oscurante med identisk for- og bakside, er perfekt til mørklegging av rom.

 

Det nye nettstedet tilbyr en brukervennlig søkefunksjon som gjør det mulig å finne det ønskede stoffet ved å søke i henhold til alle mulige kriterier. Den smarte og informative stoffkolleksjonsboksen med gripemønstre for alle stoffkvaliteter, er en skattkiste for både interiørarkitekter og spesialister.

 

Den nye stoffkolleksjonen og mørkleggingssystemene i høy kvalitet sikrer Silent Gliss' stilling som førstevalget for arkitekter og interiørarkitekter. Dette gjør det enkelt å velge en integrativ innvendig mørkleggingsløsning som er perfekt tilpasset individuelle behov og ønsker.