Ny serie med elegante dekorstenger

Metropole fra Silent Gliss

 

Metropole fra Silent Gliss gir deg nye uttrykk innen gardindesign. De elegante dekorstengene med nye endedekor finnes i mange farger og former og kan tilpasses ethvert vindu.

 

Metropole dekorstenger har en innvendig glidekanalen og leveres med de unike og patenterte 2-komponent (2C) gliderne som gjør tradisjonelle gardinringer overflødige. Du får dermed det mest stillegående og brukervennlige gardinsystemet i verden.

 

Den nye Silent Gliss braketten for montering på vegg eller i tak presenterer systemene på en elegante måte, og gjør det mulig å føre gardinen uten hinder over hele skinnelengden. Perfekt for brede vinduer!

 

Med åtte trendy farger får du nå bedre mulighet til å matche system- og tekstilfarger. 

 

Metropole er tilgjengelig i rund eller kvadratisk design, i fire størrelser, og med utvalget av ulike endedekor kan det skapes nye kreative uttrykk. Med gjennomtenkt produktdesign og presisjonsteknikk smelter endedekoren elegant og sømløst sammen med dekorstangen som en naturlig forlengelse av systemet.

 

Den nye Metropole-serien gir deg mange valgmuligheter når det gjelder farger, størrelser og endedekor, og skinnene kan selvfølgelig bøyes.