Silent Gliss - Beste prosjekter

Den nyeste samlingen av bemerkelsesverdige gardin- og solskjermingsprosjekter

Silent Gliss, den ledende leverandøren av høykvalitets gardin- og solskjermingsprodukter, introduserer den nye utgaven av deres Best Projects-brosjyre. I samarbeid med noen av de mest ettertraktede arkitektene og interiørarkitektene, fremhever brosjyren en fantastisk samling av de mest bemerkelsesverdige gardin- og solskjermingsprosjektene fra hele verden, inkludert det spektakulære prosjektet The Bolder Skylodge ved Lysefjorden.  

 

Over hele Europa, til Australia, Afrika, Midtøsten og Karibia, fortsetter Silent Gliss sine gardinsystemer å skjerme og dekorere de mest fremtredende vinduene på de mest bemerkelsesverdige stedene. The Best Projects-brosjyren presenterer 20 casestudier som illustrerer hvordan Silent Gliss med sin tekniske ekspertise og systemenes design gir vakre innvendige solskjermingsløsninger.  

 

Fra hoteller til boliger; Silent Gliss kjenner ingen grenser
Best Projects demonstrerer allsidigheten til Silent Gliss-produktene, og presenterer det brede spekteret av systemer installert i en rekke settinger. Inkludert offentlige rom, verneverdige bygninger, prisvinnende hoteller, cruiseskip og fascinerende hjem. Selv etter 70 år er de fortsatt nummer 1 for arkitekter og designere når det gjelder leveranser av dekorative og funksjonelle gardinsystemer til verdens mest prestisjefylte bygninger.

 

Last ned brosjyren om de beste prosjektene