Bærekraftige tekstiler

Betryggende bærekraftig


«The Collection» fra Silent Gliss, den ledende globale leverandøren av førsteklasses gardin- og solskjermingssystemer, presenterer de bærekraftige tekstilene Colorama Eco og Newlifescreen.

Bærekraftige tekstiler for rullegardin- og gardinsystemer
Bærekraft er en hovedprioritet for «The Collection by Silent Gliss». Introduksjonen av Colorama Eco sammen med den eksisterende Newlifescreen og Newlifescreen Alu sikrer at kundene kan spesifisere bærekraftige tekstiler på alle gardin- og rullegardinsystemer.
 
Colorama 1 og 2 Eco

Colorama Eco er et nytt tillegg til den veletablerte Colorama-serien, og er produsert av avkapp og rester for å unngå unødvendig søppel. Colorama Eco er laget av 100% forbruksavfall og er sertifisert med miljømerket Cradle-to-Cradle Bronze. Den finnes i to tettheter; Colorama 1 – en transparent tekstil, og Colorama 2 - en tettere veving. Begge kvalitetene er egnet for både rullegardiner og gardiner, inkludert Wave og Swiss Pleat (påsyingsglider).
 
Newlifescreen og Newscreen Alu

Ønsker du å kombinere blendingskontroll og bærekraft velger du Newlifescreen eller Newlifescreen Alu. Den strukturerte veven i disse screentekstilene gir optimal styring av lys og blending og dermed enkelt å kontrollere nivået av dagslys som kommer inn i et rom. I områder med spesielt mye sol kan Newlifescreen Alu, med sin aluminiumsbakside, forbedre komforten og produktiviteten betydelig ved å redusere lys- og varmetransmisjon ytterligere. Newlifescreen og Newlifescreen Alu er laget av 100% resirkulerte PET-flasker, og er sertifisert Cradle-to-Cradle Bronze.
 
Colorama Eco- og Newlifescreen-tekstilene er også Oeko-Tex® Standard 100-sertifiserte, noe som betyr at de er grundig testet for skadelige stoffer og er derfor ufarlige for menneskers helse.
 
Verdt å vite

Cradle to Cradle Certified® er den ledende vitenskapsbaserte flerkategoristandarden som brukes globalt på tvers av bransjer av designere, merker og produsenter for å designe og lage produkter som muliggjør en sunn, rettferdig og bærekraftig fremtid.